4.9
4,9 beoordeling
4.9 van 5 sterren (gebaseerd op 9 beoordelingen)
Uitstekend89%
Erg goed11%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Erg slecht0%

Goede service, vriendelijk en snel

5,0 beoordeling
28 september 2020

Ik wist ongeveer wat er aan de hand was met mijn desktop, maar niet helemaal. Jason keek de computer kosteloos na en kwam toen met een duidelijke offerte. Als extra service maakte hij mijn computer ook stofvrij. Ook in het tijdstip van brengen en ophalen is Computerhulp Stedendriehoek flexibel, wat voor mij als zzp’er heel fijn is. Kortom, ik kom zeker weer bij Jason terug. Al hoop ik dat natuurlijk niet ;), maar het is fijn om te weten dat ik hier met een gerust hart terecht kan!

Mirjam Aarsen

Uitstekend

4,0 beoordeling
27 augustus 2020

goed

Frits Beekman

Microsoft office 2019 in no time geïntalleerd!

5,0 beoordeling
26 augustus 2020

We waren al veel tijd kwijt met de oplossing van onze problemen: na update van windows 10 lag live mail eruit, nieuw mailaccount nodig waarvoor het nodig was een nieuw office pakket te installeren. Volgens verschillende “adviseurs” een “fluitje van een cent”. Niet voor ons dus. Razend ingewikkeld voor ons ‘leken” die de computer zien als een fijne hulp maar ons ontbreekt gewoon de know how om ons erin te verdiepen. De installatie lukte dus niet.
Computerhulp Stedendriehoek gebeld om 17.00 uur want het gaf ons zoveel stress na dagen van problemen en bellen met diverse andere adviseurs. Jason kwam dezelfde avond om kwart over negen nog langs en heeft in een record tempo de installatie van het office-pakket gerealiseerd, ons op weg geholpen met het nieuwe gebruik ervan en onze vragen beantwoord. Wat een kwaliteit, service en klantvriendelijkheid. En de prijs…..? Echt niet duur. We hebben Jason zijn kaartje snel opgeborgen. Volgende keer weten we het wel: we gaan er geen tijd meer aan besteden, maar meteen Jason van Computerhulp Stedendriehoek bellen.

fam. Dijcker-Hofs

Storing aan printer verhelpen

5,0 beoordeling
15 juli 2020

Op Jason kun je altijd een beroep doen.Verhelpt problemen snel en deskundig.Zeer vriendelijke man,en denkt met je mee.Zal zeker weer een beroep op hem doen als het nodig is.Een aanrader!!

Theo Schuur

Internet en e-mail problemen opgelost.

5,0 beoordeling
2 juli 2020

Mijn problemen met internet en e-mail werden niet opgelost door twee pc-hulpen.. Toen heb ik Jason Roering ingeschakeld. Prettig en snel functioneerde alles weer prima. Hij kwam mij heel snel te hulp en de samenwerking was ook prima. Bij toekomstige pc-problemen zal ik beslist weer een beroep op hem doen. Ook aan anderen zal ik hem beslist aanbevelen.

Hans Straasheijm